StarDance 2024: Konec pro Lucii Vondráčkovou a Lukáše Bartuňka

foto: Česká televize

Čím dál větší překvapení přináší letošní StarDance. Jako šestý pár opustili taneční parket Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk. V duelu je porazil tanečník Dominik Vodička, který letos tančí s kickboxerkou Martinou Ptáčkovou.

Velkým překvapením je každé sobotní vyřazovaní. Ze soutěže totiž postupně vypadávají lidé, o kterých si televizní diváci mysleli, že se objeví ve finále. Podobně to bylo i s vypadnutím Lucie Vondráčkové a Lukáše Bartuňka, kteří taneční show opustili jako šestý pár. Ačkoli pár získal třicet bodů, ani to je nakonec nezachránilo.

Rozstřel

Rozhodnutí o vypapdnotí se v tomto kole řešilo mezi Lucií Vondráčkovou, Lukášem Bartuňkem a Martinou Ptáčkovou s Dominikem Vodičkou. Rozhodnutí nakonec překvapilo nejen herečku, ale i jejího tanečního partnera. Cestu soutěží si přesto moc užili a nakonec odchod přijali s úsměvem a pokorou.

Slowfox tančili na píseň Singin’ in the Rain. „Čekal jsem celou dobu na ten typický slowfox. Za show máte desítku, ale ten slowfox jsem nenašel, bylo ho tam malinko,“ řekl Tománek, s jehož názorem souhlasili i ostatní porotci. Druhý, scénický soudobý tanec zvolili na píseň z muzikálu Bídníci. „Moc se mi líbil práce vašich paží, vaše tělo vyprávělo příběh, bylo to celkově krásné,“ pochválil Jan Tománek a stejně nadšeně a desetibodovým hodnocením hodnotili výkon páru i zbylí dva porotci.

Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk

Herečka, dabérka a zpěvačka, která na jevišti zazářila jako Julie, Morgana, Johanka z Arku, Desdemona, Aňa ve Višňovém sadu nebo Luisa v představení Štěstí. Hrála v divácky oblíbených filmech Snowboarďáci, Nejasná zpráva o konci světa či v pohádkách Malvína, Královský slib nebo Šmankote, babičko, čaruj! Je držitelkou ocenění Neviditelný herec, pětinásobnou vítězkou TýTý v kategorii Zpěvačka a doma má i osm Stříbrných slavíků.

Tanečník, choreograf a trenér vyrůstal v taneční rodině – jeho rodiče jsou trojnásobnými mistry světa v latinskoamerických tancích. S manželkou Kateřinou Bartuněk Hrstkovou jsou několikanásobnými mistry ČR v showdance latin a ve stejné disciplíně jsou také čtyřnásobnými finalisty mistrovství světa. Čtyři roky žili v USA. V šesté řadě StarDance byla jeho taneční partnerkou violistka Jitka Hosprová.

Líbí se vám článek? Sdílejte jej ve svém profilu.

Související