NOVÝ HIT kapely Kryštof je „rozlučkou“ pro Baroše

A netradičním dárkem od manželky
Nová píseň kapely Kryštof pro Milana Baroše
foto: Supraphon
Ve velkém utajení probíhala příprava překvapení pro legendu českého fotbalu Milana Baroše. Zpěvák Richard Krajčo složil na přání Milanovy manželky Terezy, fotbalistovi k blížícím se 39. narozeninám a k ukončení kariéry „rozlučkovou“ píseň.

Celý nápad vzešel od Terezy Barošové, která chtěla svému muži věnovat něco, co by ho dojalo. Proto oslovila kamaráda Richarda Krajča s prosbou, aby mu složil písničku přímo na tělo. „Milan do poslední chvíle netušil, co se bude dít,“ přiznala Tereza. Písničku fotbalista poprvé uslyšel v ranním vysílání Evropy 2, kam mu ji Krajčo přišel osobně zazpívat.

kapela Kryštof a Milan Baroš

„Jak se zpívá v písni, on je baníkovský král. Legenda a myslím, že nejen Baníku, ale celého českého fotbalu. Když se ohlédnete za jeho kariérou, úspěchy i tím, jakým způsobem si dokázal získat po světě milióny fanoušků, je zřejmé, že jde o výjimečného fotbalistu. A k tomu má kapelu Kryštof rád.  To jsou všechno ideální indicie ke složení písničky jako poděkování za to, co pro fandy fotbalu udělal,” říká Richard Krajčo.

S kariérou se Milan Baroš měl původně loučit až na podzim, místo toho své angažmá ukončil začátkem léta. „Trošku nás tím všechny překvapil, ale chápu to. Nicméně rozlučkový zápas teprve bude, až covid dovolí a doufám, že tam mu píseň pak všichni zazpíváme,” dodává zpěvák.

Líbí se vám článek? Sdílejte jej ve svém profilu.

Související