Není mnoho žen, které by dokázaly stárnout s takovou grácií jako Sharon Stone. Tvář jí zdobí nejedna vráska, ale ona si s nimi hlavu neláme. Neustále ji krášlí nádherný úsměv a vypadá prostě báječně.
Navíc má styl, šmrnc i odvahu užívat si života, co to jen jde. Což nedávno dokázala i fotkou, publikovanou na sociálních sítích. Blýskla se tu jen v bikinách a místo podprsenky si vzala pár zlatých řetízků a přes ramena přehodila pléd… Co by u jiné bezejmenné hvězdičky působilo lascivně až vulgárně, u Sharon Stone je elegantní a působivé. Ve 64 letech! Nezbývá než smeknout a zatleskat.
„Vděčně nedokonalá v dokonalý den,“ napsala v doprovodném popisku. Čímž jen dokázala, proč ji sleduje 3,2 milionu fanoušků jenom na Instagramu. A pro ten optimismus a dobrou náladu, které z jejích příspěvků sálají ,se všichni těší na její další příspěvky. Evidentně chápe, že krása je ukrytá v tom, že jsme šťastní a baví nás žít. Vždycky ale takto úplně v pohodě nebyla.
Facky na place
V knize svých vzpomínek, která nese název Krása druhého života, se svěřila i s tím, jak to probíhá v zákulisí při natáčení hollywoodských filmů. Neopomněla vylíčit, jak ji jeden nejmenovaný producent nutil, aby měla opravdový sex s hlavním hrdinou filmu. Údajně tak chtěl docílit toho, aby mezi nimi byla před kamerou skutečná chemie. „Chodil ve své kanceláři sem a tam a naprosto vážně mi vysvětloval, proč bych měla svého hereckého kolegu pořádně „ošukat“, což bylo naprosto nechutné,“ popsala své zkušenosti. Jméno režiséra i kolegy si však herečka nechala pro sebe. Jelikož většina jejích filmů byla plná sexuálních scén, můžeme jen spekulovat, o kom přesně mluví.
V knize pak dále sděluje, že tato zkušenost nebyla ojedinělá. V minulosti prý mnoho filmových studií vidělo v herečkách jen „ozdoby“, které musí udělat vše, co se po nich chce. „Cítila jsem to ale tak, že by prostě měli najmout hereckého kolegu, který oplývá talentem, někoho, kdo to zahraje a bude si pamatovat scénář. Říkala jsem si, že se s ním mohou klidně vyspat sami, ale ať mě z toho vynechají. Mojí prací je hrát, a to jsem jim také řekla.“
Během své kariéry prožila podle svých slov spoustu nepříjemností, ale vždy se s tím dokázala poprat. A to doslova. Zfackovala totiž režiséra filmu Základní instinkt, Paula Verhoevena! A to hned poté, co zhlédla finální verzi tohoto filmu, konkrétně lechtivou scénu, kdy přehozením nohy přes nohu ukáže, že nenosí kalhotky. „Měla jsem jasnou domluvu s režisérem, že si sundám kalhotky jen za předpokladu, když můj rozkrok nebude vidět ve filmu,“ líčí v knize. Režisér jí totiž tvrdil, že její bílé kalhotky zhoršují světelné podmínky natáčení. Je ale mnohem pravděpodobnější, že záběr bez kalhotek prostě chtěl. A tak to od Sharon následně schytal. Bránil se ovšem tím, že moc dobře věděla oč půjde. „Jakákoliv herečka přece ví, co bude vidět, když ji požádáte o to, aby si sundala spodní prádlo a míří na ni kamera.“
Zdroj: www.glamour.com, www.vogue.co.uk, people,com