Dnem i tmou. V novém singlu Lucie Vondráčková repuje s El Ninem u autobusu ze 70. let

foto: Vendula Fantová

Necelý měsíc po křtu poloviny desky s názvem Letokruhy, kde uvedla první singl Šance, přichází Lucie Vondráčková s klipem Dnem i tmou. Pro natáčení si vybrala Brno a rappera El Nina.

Lucie Vondráčková v květnu navázala na úspěšné album „Láskověty“ novou deskou s názvem „Letokruhy“. Její předzvěstí byl nejdříve singl a videoklip „Šance“ a celá půlka kolekce, kterou zpěvačka pokřtila za účasti Janka Leteckého, Petra Rychlého či Dalibora Jandy. Na pódiu nechyběl ani raper El Nino, se kterým aktuálně vydala druhý singl Dnem i tmou.

Přestože Vondráčková sklízí v poslední době úspěchy s pomalejšími písněmi, tentokrát se nebála vyjít ven s novou image. Skladba Dnem i tmou se natáčela 13 hodin, vystřídaly se v ní čtyři lokace v Brně a okolí a samotná zpěvačka zde ukázala pět svých podob. „Píseň Dnem i tmou je po Šanci druhý singl z desky Letokruhy. A zase mě odpálil do neprobádaných vod. Tentokrát se velení ujal El Nino a je to, myslím, dost jízda,“ řekla Runwayonline Vondráčková.

I tentokrát na ni čekala spolupráce s její dvorní režisérkou Marií Grossu. „Marie zvolila autobus ze 70. let, bílý Rolls Royce, baseballové hřiště a jednoho potetovaného chlápka s velmi poetickou duší. Ano, to vše mě tentokrát čekalo a byla to krásná práce,“ dodala zpěvačka.

Tím potetovaným chlápkem s velmi poetickou duší nemyslela Vondráčková nikoho jiného než rappera El Nina, který si spolupráci se zpěvačkou nemohl vynachválit. „Tento song by měl byt nádechem pro dusící se lidi pod tlakem problémů. Může to znít jako klišé, ale člověk v nouzi potřebuje vědět, že v tom není sám a vždy po všem špatným musí přijít to dobrý. Spolupráce s Luckou byla v rodinné atmosféře. Miluji projekty, kde není žádný stres a dusno. A já jí moc děkuji za možnost u toho být,“ přiznal rapper.

Na textech a hudbě pracovala Izabela Škutová ve spolupráci s Dominikem Folwarczným a Petrem Košturem. Hudební produkci si vzal na starosti Adam Toth a Marie Grossu, která zároveň klip režírovala. Celé album „Letokruhy“ by mělo vyjít v září a bude obsahovat šestnáct položek.

zdroj: SUPER MEDIA

Líbí se vám článek? Sdílejte jej ve svém profilu.

Související